Board index
Bine ati venit pe WildCs Community!
Board index
Bine ati venit pe WildCs Community!
Board index
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum e dedicat Cs'ului! ♥

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Reirectele svReirectele sv  

Cerere admin Neo

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Neo
Member
Member

Data de inscriere : 20/04/2010
Varsta : 29

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeMar Apr 20, 2010 3:02 pm

1. Nume: Daniel
2. Nickname: **Neo**[m'gen].
3. IP: 188.209.217.28
4. Localitatea: Seini,Maramures
5. Varsta: 14
6. Email: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
7. Mentionati Functia pe care o doriti : Orice grad as vrea sa ajut playerii pentru ca se face mult Abuz pe server,injurii,etc....
8. Ai 50 de posturi pe forum si 10 de ore pe server?: Am fost mai mult de 10 ore on pe server,pe forum nu am 50 posturi:)
9. Cate Redirecte poti tine (Daca nu poti macar poti sa donezi 5 $ sau depinde ce admin doresti in sus) : 25
Sus In jos
Buii
Member
Member
Buii

Data de inscriere : 09/04/2010
Varsta : 30

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeMar Apr 20, 2010 3:36 pm

- ...... nu team prea vazut pe sv
Sus In jos
Neo
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeMar Apr 20, 2010 3:39 pm

Bada mai vazut dar tu joci doar de 1 sapt din cate team vazut si joci cam rar...Smile
Sus In jos
dAnGeR
Member
Member

Data de inscriere : 11/04/2010

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeMar Apr 20, 2010 5:46 pm

neo eu nu te-am vazut nici odata pe server si vezi ca eu intru mereu.......si nici u buii nu mai intri pe server Wink
Sus In jos
Neo
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeMier Apr 21, 2010 11:29 am

LoL man...intra si tu mai des;)si ai sa veiz cand nu am teme,cv de lucrat ma joc...pe srv vostru;)
Pacat ca nu arata orele jucate;)Razz lol!
Sus In jos
cOzMiNeL-
Member
Member
cOzMiNeL-

Data de inscriere : 06/03/2010
Localizare : www.wildcs.tk

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeMier Apr 21, 2010 1:08 pm

n`ai posturi pe forum ! Neutral

-
Sus In jos
Neo
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeMier Apr 21, 2010 3:32 pm

Poi am sa fac
P.S-Am uitat am 2 Gb ram pot tine mai multe redirecturi:)
Dar cu timpul ...
Si as dori sa intri si tu pe serverul de Dr pt ca admini fac ce vreau....cand sunt T.S se muta la C.T ... sigur ca playerii ies...Treaba Voastra!Smile
Sus In jos
cOzMiNeL-
Member
Member
cOzMiNeL-

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeMier Apr 21, 2010 8:26 pm

o sa lom masuri !
Sus In jos
Buii
Member
Member
Buii

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeMier Apr 21, 2010 8:36 pm

cozmine ce masuri... ca danger e singurul admin ........ si nu jtie sa faca nik ...... pe bune........... yo unu voiam sa fiu admin pt ca am experientza........ cine stie poate si NEO are experientza ........... dar credema ........... pe sv e un haos total zilnic Smile
Sus In jos
dAnGeR
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 5:41 am

bah buii ce haos total mah .... ca u scurtezi hartile si mai si injuri si zici ca nu stiu ce sa fac nu ..... da cand iti dau slay ce ma injuri u crec vrei sa ne certam X(.......de ce minti mah ca nush sa fac nic ? iz zimi cum nu stiu la care nu sta tero ban 30 minute mah si care injura slay date draq si vezi ca am si eu experienta ma bunule asa ca mai tacati gura ca vorbeste fara tine ma ai inteles si u ai sa vezi ca nu ai sa primesti admin pt ca nu stii cum sa faci o cerere ma Wink asa ca bft ..

si ma cozminele sa nui dai admin lu buii ca nu intra deloc pe server sa stii ca intra 1 ora si gata si el zice ca intra 2-3 ore si eu is de dim pe server si nu lam vazut decat ieri oleaca si gata
Sus In jos
Buii
Member
Member
Buii

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 8:47 am

bha danger........ deci 1. nu team jignit nici pe sv nici pe forum 2. in 2 min itzi fac o alta reclamatzie pt jignite pe sv 3. nu mai minti 4. ii lasi ep totzi pe sv sa se injure dak nu zic yo dale gag tu stai si razi ca ... ma abtzin asha ca shhhhh si nu mai zi ca yo injur ca yo nu intru ... a da 5. poate tu nu prea intri pesv Wink
Sus In jos
dAnGeR
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 9:02 am

bah buii
uitate sa vezi cate posturi am eu pe forum si cate ai u ......si vezi ca ore pe server am mai multe ca tine de o mie de ori mah asa ca nu mai comenta si vezi ca mai injurat si u pe server cand tiam dat slay ca ai scurtat la o harta si acolo mai injurat asa ca nu mai ciripi da........si vezi ca reclamatiile nu se fac aici mah asa ca taci din gura mah
Sus In jos
Neo
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 10:57 am

Heeei!!!
Am lasat postul pentru a cere un Admin nu pentru a va vedea pe voi cum va certati!
P.S-Danger tu te muti C.T cand esty T.S daca ai murit dai /restart sa fim sinceri...Smile
Cu respect **Neo**
Sper sa luati niste masuri ca e pacat de server... bounce
Sus In jos
Buii
Member
Member
Buii

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 11:01 am

scz NEO.. hai ca te lasam in pace......... sper sa primesti adminul Smile
Sus In jos
Neo
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 11:09 am

Nu-i nimica...
Sper si eu Ms! bounce
Sus In jos
dAnGeR
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 12:06 pm

scz mah neo da el incepe si vezi ca nu m-am mutat da ce vrei sai cer lu buii Sad ce draq sai mai cer lu asta care zice ca are mai multa experienta ca mine la amxmodx da il las sa vb ca el fac reclamatie ca iam zis ca stie un kkt si mia facut reclamatie Smile)

SPER SA IEI ADMIN NEO DA MAI INTRA SI U PE SERVER SI MAI PSTEAZA CA NU AI POSTRI Wink hai bft neo
Sus In jos
Neo
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 12:08 pm

Eu nu cred ca conteaza experianta atata timp cat sty comenzile:)
Doar ca trebuie sa sty C-S.... bounce
Sus In jos
Buii
Member
Member
Buii

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 5:05 pm

mane tre sa stii sa le aplici ....... sa fie frumos pe sv........ nu cum e danger ......... el nui atent la nimik 8-|...... doar se joaca si mai da si el un slay cand i se scoala....... si dupa cuum scrie in consola ------ scire esti un kkt nu stii un kkt
Sus In jos
Neo
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 5:15 pm

Eu astept un raspuns la ceea ce am postat!Smile
Multumesc! afro
Sus In jos
Buii
Member
Member
Buii

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeJoi Apr 22, 2010 6:46 pm

asteapta mult si bine ca si yo am asteptat de 3 ori si nam primit nici un raspuns Smile
Sus In jos
dAnGeR
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeVin Apr 23, 2010 6:01 am

bah buii si cum draq nu fac nic pe server mah da aia care fac bug cad si nu isi dau kill nu le dau slay ce tot mananci kkt ca nu fac nic pe server ce te ortici ca nu ai admin mah ......si nici nu o sa primesti raspuns mah la cerere de admin Wink
Sus In jos
Neo
Member
Member

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeVin Apr 23, 2010 11:21 am

Cozmin astept te rog un raspuns!Smile afro
Sus In jos
cOzMiNeL-
Member
Member
cOzMiNeL-

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitimeVin Apr 23, 2010 2:57 pm

add : herecs4you & ionut_marian_!4

Acceptat!!

TC!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Cerere admin Neo Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin Neo   Cerere admin Neo Icon_minitime

Sus In jos

Cerere admin Neo
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere admin Ekb*
» Cerere Admin
» cerere admin
» Cerere Admin
» Cerere admin Buii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Board index :: WildCs # ADMINISTRATION :: Recycle bin-
Mergi direct la:  
Creati un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente