Board index
Bine ati venit pe WildCs Community!
Board index
Bine ati venit pe WildCs Community!
Board index
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum e dedicat Cs'ului! ♥

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Reirectele svReirectele sv  

salut ............

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Black Angel
Member
Member

Data de inscriere : 14/04/2010
Varsta : 32

salut ............ Empty
MesajSubiect: salut ............   salut ............ Icon_minitimeMier Apr 14, 2010 6:48 pm

sunt Razvan .Black Angel pe sever .....joc pe svr vostru de 4-5 ore .....experentza ca admin nu am foarme multa ....dar vreau admin pt ca .in astea cateva ore cat am jucat eu ....au intrat multzi codatzi...si multzi jucatori ies din cauza asta....iar adminii... nik ..era unu dar cam incompetent saracu ....dadea kick numa la cine nu trebuia...in fine......ata am vrut .,...e frumos svr dar pacat de codatzii care intra si de adminii incompetentzi ...poate o sa-mi iau ban dar asta e adevarul
Sus In jos
cOzMiNeL-
Member
Member
cOzMiNeL-

Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 29
Localizare : www.wildcs.tk

salut ............ Empty
MesajSubiect: Re: salut ............   salut ............ Icon_minitimeMier Apr 14, 2010 6:52 pm

1.Invata unde sa postezi
2.Adminele se dau doar pe Cerere - Donatie Sau Redirecte
3.Mutat la cosul de gunoi!
Sus In jos

salut ............
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Salut by L0v3r
» Salut alll
» salut tuturor
» Salut all by scream
» salut la toata lumea

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Board index :: WildCs # ADMINISTRATION :: Recycle bin-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente