Board index
Bine ati venit pe WildCs Community!
Board index
Bine ati venit pe WildCs Community!
Board index
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum e dedicat Cs'ului! ♥

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Reirectele svReirectele sv  

vreau ca serveru de deathrun sa aiba mai multe harti

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
dAnGeR
Member
Member

Data de inscriere : 11/04/2010
Varsta : 30

vreau ca serveru de deathrun sa aiba mai multe harti Empty
MesajSubiect: vreau ca serveru de deathrun sa aiba mai multe harti   vreau ca serveru de deathrun sa aiba mai multe harti Icon_minitimeMar Apr 20, 2010 7:12 am

dynamickross dak ai putea sa pui la serverul de dr hartile care erau de la inceput ar fi bine ca acuma snt doar 3 harti pe server Sad( si e foarte najpa Sad ca , m-am plictisit sa tot fac hartile astea : deathrun_temple, deathrun_bkm, deathrun_nightmare doar astea sunt si playery ma injura ca nu bag si alte harti eu ce sa le fac ma dak nu mai sunt hartile? Aseara au intrat multi pe server si jucam pe bkm eram 15 ct si 2 tero . Poate pui si u ionut niste harti .
Sus In jos
cOzMiNeL-
Member
Member
cOzMiNeL-

Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 29
Localizare : www.wildcs.tk

vreau ca serveru de deathrun sa aiba mai multe harti Empty
MesajSubiect: Re: vreau ca serveru de deathrun sa aiba mai multe harti   vreau ca serveru de deathrun sa aiba mai multe harti Icon_minitimeMar Apr 20, 2010 7:14 am

o sa punem...daca ai putea sa ne dai un link...cu toate hartile ar fii exceptional ...
Sus In jos

vreau ca serveru de deathrun sa aiba mai multe harti
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Redirecte DeathRun
» harti pt serverul de dr
» Vreau si eu Admin :D

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Board index :: WildCs # PUBLIC SERVER :: Dr.WildCs.com [Deathrun Server] :: Propuneri-
Mergi direct la:  
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente