Board index
Bine ati venit pe WildCs Community!
Board index
Bine ati venit pe WildCs Community!
Board index
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Acest forum e dedicat Cs'ului! ♥

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  Reirectele svReirectele sv  

harti pt serverul de dr

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
dAnGeR
Member
Member

Data de inscriere : 11/04/2010
Varsta : 30

harti pt serverul de dr Empty
MesajSubiect: harti pt serverul de dr   harti pt serverul de dr Icon_minitimeMar Apr 20, 2010 7:29 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

uite de aici vezi dak merg sa le dowloadezi cozminel ca le dawnloadez si eu. sper ca ajut si eu oleaca cu serverul asta de deathrun . poate ma mai mariti si pe mine in grad ca am grija sa intre si playeri pe server Wink
Sus In jos
cOzMiNeL-
Member
Member
cOzMiNeL-

Data de inscriere : 06/03/2010
Varsta : 29
Localizare : www.wildcs.tk

MesajSubiect: Re: harti pt serverul de dr   harti pt serverul de dr Icon_minitimeMar Apr 20, 2010 7:31 am

Smile)))

danger eu am grija de toti admini dupa server Wink

stiu eu cand sa ii maresc si cand sa ii scad..

multumim ptr harti !
Sus In jos
dAnGeR
Member
Member

MesajSubiect: Re: harti pt serverul de dr   harti pt serverul de dr Icon_minitimeMar Apr 20, 2010 7:33 am

nai pt ce cozminel ca ma bucur si eu ca ajut cu ceva serverul Wink ma dak se poate sa mai bagati si voi niste sunete da sami mearga si mie ar fi mistho serverul sau cand faci bhop sati prinzi viteza mia zis un tovaras ca o sa intre lume dak iti iei viteza
Sus In jos
dAnGeR
Member
Member

MesajSubiect: Re: harti pt serverul de dr   harti pt serverul de dr Icon_minitimeMier Apr 21, 2010 8:23 am

ma cozminel ionut mia zis ca a pus vreo 50 de harti da nu stiu numele la mape Sad vezi si u cum se num hartile si damile si mie punele aici sa le stiu si eu sa mai schimb ca suntem multi pe dr mah ca acuma sun 13 Wink ast hartile cozminel Wink si poate le pui si pe astea care leam dat eu ok ms bft
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: harti pt serverul de dr   harti pt serverul de dr Icon_minitime

Sus In jos

harti pt serverul de dr
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» vreau ca serveru de deathrun sa aiba mai multe harti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Board index :: WildCs # PUBLIC SERVER :: Dr.WildCs.com [Deathrun Server] :: Propuneri-
Mergi direct la:  
Creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente